Redactie 112 0 reactie(s) di 28 april 2015, 22:38

Dieven in kraag gevat dankzij Burgernet actie

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

VEENENDAAL – Op 25 april werden twee verdachten aangehouden die kort daarvoor een diefstal hadden gepleegd. Met behulp van de inzet van Burgernet werd de aanhouding verricht.

 

Rond 10.45 uur kreeg de politie een melding van een diefstal op het Ronde Erf. Twee personen hadden boodschappen gestolen uit de fietstassen van een fiets. De verdachten waren er vandoor gegaan. Burgernet werd ingezet en alerte burgers zagen de twee in de buurt van station De Klomp. Agenten gingen erheen en zagen de verdachten op een perron staan. Ze probeerden nog te vluchten, maar al snel kon de politie een 24-jarige man en een 20-jarige vrouw uit Duiven aanhouden. Ze werden meegenomen naar het politiebureau, waar bleek dat ze ook gezocht werden voor een andere, soort gelijke, zaak.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.