Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 mei 2015, 6:15

Wietplantage oorzaak bedrijfsbrand Nieuweweg-Noord

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

VEENENDAAL – Op maandag 4 mei rond 01.15 uur komt er een melding binnen van een brand in een bedrijfspand aan de Nieuweweg-Noord.

 

Politie en brandweer gaan ter plaatse en zien dat er rook uit het dak bij het pand komt. Na het betreden van het gebouw blijkt dat er flink geknutseld is in de meterkast en dat de elektriciteit was omgeleid. Bij het onderzoek naar de brandhaard treffen agenten en brandweermedewerkers op de eerste etage een hennepkwekerij met meerdere kweektenten aan.

 

Onderzoek

Vermoedelijk is in de aangelegde illegale stroomvoorziening kortsluiting ontstaan dat leidde tot het ontstaan van brand. De brandweer blust de brand en het pand wordt verzegeld voor nader onderzoek naar de kwekerij. Een onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij maakt hier deel van uit. Het aantal stekken en/of planten is nog niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.