Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 mei 2015, 12:18

Hardloper geslagen en geschopt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:48 uur

VEENENDAAL – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die donderdagavond 14 mei rond 21.30 uur plaatsvond op de Zandstraat ter hoogte van het Davidsplein.

 

Een 32-jarige inwoner van Veenendaal werd tijdens het hardlopen uit het niets door drie jongens nageroepen en beledigd. Een van de jongens is vervolgens achter de hardloper aangerend en heeft hem een klap in zijn gezicht gegeven en tegen zijn been geschopt. Na deze mishandeling zijn de drie jongens weggelopen in de richting van de Davidsstraat.

 

Signalementen

De jongen die de mishandeling heeft gepleegd, is een gedrongen blanke jongen tussen de 16 en de 20 jaar oud met donderblond haar. Hij zou ongeveer 1.70 en 1.80 meter lang zijn en hij droeg een donkerkleurige pet en een zwartkleurig bomberjack. De tweede jongen heeft een mager postuur, is tussen de 16 en 20 jaar oud met blonde stekelig haar. Hij is tussen de 1.85 en 1.90 meter lang en droeg een donkere jas. De derde jongen is een magere blanke jongen tussen de 16 en 24 jaar oud met donkerbruin tot zwart haar en een baardje. Hij is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en droeg een donkerkleurige pet en jas

 

Het slachtoffer heeft na de mishandeling kort met een andere hardloper gesproken die de mishandeling heeft gezien. De getuige droeg een fel fluoriserend oranje t-shirt, een korte donkere broek en hij had bruin kort haar. Herkent u zichzelf als zijnde deze hardloper of bent u ook getuige geweest van deze mishandeling bel dan naar de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.