Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2015, 1:42

Hennepplantage ontmanteld in pand Vollewens

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

VEENENDAAL – De politie kreeg vrijdagavond 29 mei,omstreeks 18:30 uur de melding dat er op de Vollewens in Veenendaal iemand liep te slepen met spullen voor een hennepkwekerij.

 

Ter plaatse trof de politie een henneptent aan met daarin 50 planten. De bewoner, een 44-jarige man, is in zijn woning aangehouden, ingesloten in ons bureau en aan het begin van de nacht overgebracht naar het politiecellencomplex te Houten.

 

Gezien de risico’s die vaak worden gelopen met de aanleg van een hennepplantage is Stedin ook ter plaatse gekomen om de stroomtoevoer te controleren en eventuele fraude met de meter vast te stellen. Vervolgens werd de stroomtoevoer in het pand afgesloten.

 

Stedin zal een navordering m.b.t. de verbruikte elektriciteit op maken en een rekening sturen naar aanleiding van de af-en aansluiting. Justitie beslist over de straf van de verdachte.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.