Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2015, 16:05

Arnhemse wanbetaler lopend naar huis

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

VEENENDAAL – Maandagavond 15 juni,omstreeks 22:50 uur is de bestelauto van een 27-jarige inwoner van Arnhem op verzoek van de Douane in beslag genomen. 

 

Omstreeks 22:35 uur zagen collega’s van ons team die met een verkeerscontrole bezig waren de Arnhemmer rijden op de Kerkewijk te Veenendaal. Uit informatie bleek dat de Arnhemmer bij de Douane geregistreerd stond als fiscale wanbetaler. Tevens bleek dat de Arnhemmer al 6x bekeurd was voor het rijden zonder rijbewijs en dat zijn bestelauto niet verzekerd was.

 

De Arnhemmer is vervolgens aangehouden op de Cuneraweg te Rhenen en overgebracht naar het bureau Veenendaal. Kort na middernacht verliet de Arnhemmer lopend het bureau Veenendaal met weer een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en onverzekerd rijden op zak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.