Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 juli 2015, 6:23

Vrouw overleden na woningbrand in flat Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:49 uur

VEENENDAAL – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli is een vrouw overleden bij een brand in een woning aan het Prins Willem-Alexanderpark.

 Rond 2.55 uur kwam een melding van een brand in een flat. Agenten gingen erheen en zagen rook komen uit de desbetreffende woning. Meerdere buurtbewoners stonden bij de woning en gaven aan dat mogelijk iemand nog in de woning was. De brandweer kwam en forceerde de deur, waarna zij naar binnen ging. De 60-jarige bewoonster werd gewond aangetroffen in de woning en overgebracht naar een ziekenhuis.

 De brandweer bluste de brand en controleerde ook de omliggende woningen. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.