Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 juli 2015, 15:59

Man in Renswoude steelt brandstof uit vrachtwagens

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

RENSWOUDE – Op donderdag 16 juli, omstreeks 03:54 uur meldde een alerte getuige dat hij twee hem onbekende verdachte types zag tussen de geparkeerde vrachtwagens op de Hokhorst. De getuige vermoedde brandstofdiefstal. 

 

Omstreeks 04:30 uur die nacht zagen de politie op de Kastanjelaan in Renswoude een personenauto rijden met daarin twee mannen. De bestuurder kreeg een stop-teken en kort hierna is de 27-jarige bestuurder als verdachte van brandstofdiefstal aangehouden. De verdachte heeft geen vaste woon-of verblijfplaats. De exacte rol van de andere man is nog in onderzoek.

 

De personenauto waarin zij reden is in beslag genomen omdat de personenauto niet verzekerd, niet gekeurd was en omdat de aangehouden verdachte al meerdere malen rijdend in dat voertuig is gezien. 

 

Taser
Tijdens de controle van de personenauto werd o.a. een als zaklamp vermomde taser(stroomstootwapen)aangetoffen. Het onderzoek loopt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.