Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 augustus 2015, 14:53

Bejaarde vrouw verjaagt berover met wandelstok

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

VEENENDAAL – De politie onderzoekt de poging om de schoudertas van een 81-jarige vrouw uit Veenendaal te stelen. De vrouw verweerde zich kranig met haar wandelstok, waarop de verdachte zijn poging staakte. Van hem ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

De vrouw liep op dinsdag 28 juli rond 20.45 uur over het trottoir van Kerkewijk. Zij hoorde dat iemand achter haar liep. Zij vertrouwde het niet en hield uit voorzorg haar schoudertas stevig vast. Plotseling zag de vrouw dat die persoon naast haar liep en hard aan haar tas trok. Zij begon direct te gillen en sloeg met haar wandelstok naar de verdachte. Die werd in zijn buik geraakt. Hij liet de schoudertas los en rende weg in de richting van het Scheepjeshof. Van de verdachte is een summier signalement bekend. Het betreft een man, met een lengte van ongeveer 1.60 m.. Hij droeg zwarte kleding en sportschoenen.

Licht gewond geraakt

De vrouw liep licht letsel op aan haar hand en schouder. De vrouw besloot pas enkele dagen later het incident te melden bij de politie. Na het opnemen van een aangifte startte de recherche een onderzoek.

Informatie melden

De recherche wil graag in kontakt komen met eventuele getuige(n). Men kan kontakt opnemen met de recherche in bureau Veenendaal via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.