Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 09 augustus 2015, 17:05

Drietal aangehouden voor poging woninginbraak in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:49 uur

RENSWOUDE – In de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 augustus hielden agenten drie verdachten aan voor een poging woninginbraak.

Rond 03.30 uur kwam de melding van een oplettende getuige dat er drie personen rondom een woning aan de Dorpsstraat liepen. Hij vertrouwde dit niet en schakelde de politie in. Agenten zochten de omgeving af en op de Oude Holleweg zagen ze een busje rijden. Hierin zaten drie mannen die aan het signalement voldeden. De drie, 31 jaar uit Rhenen, 26 jaar uit Ede en 40 jaar uit Veenendaal, werden aangehouden. In de bus troffen agenten inbrekersgereedschap. Een nader onderzoek is ingesteld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.