Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 augustus 2015, 16:21

Alerte getuige ziet verdachte mannen TV inladen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

VEENENDAAL – Bij een inbraak in een woning aan de Boekvink werd, zondagavond 16 augustus, een televisie uit een woning ontvreemd. Dankzij een oplettende buurtbewoner kon de politie kort daarna twee verdachten aanhouden.

Om 23.30 uur kreeg de politie een melding dat een verdachte situatie werd waargenomen bij de betreffende woning. Er zou een bestelbus gezien zijn, waarbij twee mannen bezig waren met het inladen van een televisie.

Aanhoudingen

De politie ging ter plaatse en trof de bestelbus, die voldeed aan het signalement, even later aan op de Wolweg. De inzittenden werden staande gehouden, waarna de politie onder andere de televisie in de bestelbus aantrof. De twee verdachten, beide 22 jaar uit Veenendaal, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.a12beveiligingstechniek.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.