Redactie 112 0 reactie(s) di 18 augustus 2015, 14:53

Steekpartij voor coffeeshop aan de Prins Bernhardlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

VEENENDAAL – Vrijdagochtend 14 augustus raakte een man gewond door een steekincident voor een coffeeshop aan de Prins Bernhardlaan. De recherche zoekt getuigen.

Op vrijdag 14 augustus ontstond tussen 10.00 een 11.00 uur een conflict tussen een 20-jarige man uit Veenendaal en een andere man. Aanleiding was een financieel conflict tussen hen beiden.

Die vrijdagochtend zag het slachtoffer de man weer toen die in een auto stapte aan de Prins Bernhardlaan. De twee raakten in gesprek en de Veenendaler stapte in de auto. Vervolgens ontstond een woordenwisseling waarbij over en weer geslagen werd. De twee stapten de auto uit en buiten ging het gevecht door. De man uit Veenendaal werd toen met een steekwapen in zijn gezicht gestoken. De dader ging ervandoor en een bekende van het slachtoffer bracht hem naar een ziekenhuis. Op zaterdag 15 augustus schakelde het slachtoffer de politie in.

Getuigen gezocht

De recherche zoekt getuigen van het steekincident aan de Prins Bernhardlaan. Deze vond plaats op vrijdag 14 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur voor de coffeeshop die daar gelegen is.

Aan hen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via melden.meldmisdaadanoniem.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.