Redactie 112 0 reactie(s) do 27 augustus 2015, 15:30

Man verschanst zich op dak uit protest tegen staat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

VEENENDAAL – Donderdagmorgen 27 augustus is een woedende man het dak van zijn woning aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal opgeklommen. De man zou vandaag door financiële problemen het huis uit gezet worden.

Meneer schreeuwde vanaf het dak allerlei verwensingen aan de politiek. Hulpverleners zijn ter plaatse en hebben een afzetting gemaakt. Onderhandelaars van de politie zijn met dan man in gesprek. ‘Ik ben wel wanhopig, maar dit is geen wanhoopsdaad’, aldus de man. 

Het arrestatieteam van de politie is ter plaatse en maakt een plan van aanpak om de man van het dak te gaan halen. De gebeurtenis trekt een hoop bekijks van omwonenden.

Met behulp van een onderhandelaar van de politie is de man het dak af gepraat. Het ter plaatse gekomen arrestatieteam hoefde niet meer in actie te komen. De man heeft nadat hij van het dak af is gekomen nog ene interview afgelegd met Hart van Nederland. Hij zegt dat zijn daad een protestactie was.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.