Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 augustus 2015, 15:21

Gewonde Veenendaler aangetroffen op straat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:49 uur

VEENENDAAL – Donderdagochtend 27 augustus is een 35-jarige man uit Veenendaal mishandeld op de kruising Wolweg en Verlaat. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Gisterochtend kreeg de politie rond 11.50 uur een melding dat er een gewonde man op straat lag op de kruising Wolweg en Verlaat. Toen agenten daar aankwamen, bleek dat een man op de grond lag met een bebloed hoofd. Agenten konden een 31-jarige man uit Veenendaal aanhouden die betrokken was bij de mishandeling, hij zou het slachtoffer met een ketting hebben geslagen. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De man zou ook een bus hebben vernield.

Het slachtoffer was buiten bewustzijn en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.