Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 07 september 2015, 14:47

Veenendaler opgepakt bij woninginbraak in Zeist

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

ZEIST – De politie heeft in de nacht van zondag 6 op maandag 7 september op de Sumatralaan twee inbrekers op heterdaad aangehouden.

Om 04.45 uur kwamen agenten ter plaatse nadat een oplettende getuige melding maakte van een verdachte situatie. Bij aankomst zagen de agenten twee personen door een raam klimmen, waarop ze direct één van de verdachten konden aanhouden. Betreft, een 20-jarige man uit Zeist. De tweede verdachte, 25-jarige man uit Veenendaal, ging bij het zien van de agenten, weer het pand in. Doordat hij zich in het pand had verstopt, werd er met de politiehond naar hem gezocht. Ook hij kon even later worden aangehouden.

Inbrekerswerktuigen

Bij het doorzoeken van het pand werd door de politie diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen en inbeslaggenomen. Beiden mannen werden overgebracht naar het politiebureau.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.