Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 september 2015, 22:17

Vermist meisje (16) uit Veenendaal weer terecht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:49 uur

VEENENDAAL – Een 16-jarige meisje uit Veenendaal dat sinds dit weekeinde spoorloos was, is weer terecht. Maandagavond kwam het bericht dat ze in goede gezondheid in Veenendaal is aangetroffen. Op dit moment is er geen vermoeden van een misdrijf.

Het meisje verdween zaterdagmiddag na een afspraak die ze om 14.30 uur had op de Noorderkroon in de wijk Dragonder. De politie wil niet zeggen waar ze woont en wat haar privésituatie is. De vermissing werd zaterdag aan het einde van de avond bij de politie gemeld. Daarop werd aan het begin van de nacht van zaterdag op zondag een melding verstuurd via Burgernet. Ook is gezocht met een politiehelikopter.

Zie ook:

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.