Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 september 2015, 15:28

Man van telefoon beroofd op fietspad Groeneveldselaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:50 uur

VEENENDAAL – Op dinsdag 22 september werd een man op gewelddadige wijze beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.15 uur fietste een 35-jarige man over het fietspad op de Groeneveldselaan, vanaf het Zuiderkruis in de richting van de woonboulevard. Net voorbij het Stadspark zag hij een scooter en een fiets in tegengestelde richting aankomen. De fiets reed op de verkeerde helft van het pad, waardoor de man bij het passeren bijna in de heg belandde. Hij schrok en maakte een opmerking richting de fietser, waarna hij doorreed. Iets verderop kwam dezelfde scooter naast hem rijden. Plotseling werd het slachtoffer geslagen door de passagier van de scooter, waardoor hij van zijn fiets viel. Hierna werd hij geschopt door de bestuurder van de scooter. Het slachtoffer kwam met zijn hoofd op de grond en raakte even buitenbewustzijn. Toen hij weer bijkwam, zag hij de verdachten niet meer en merkte hij dat zijn telefoon gestolen was.

Signalementen

Verdachte één, de bestuurder van de scooter, is een lichtgetinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij heeft een breed postuur en is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang. Hij had zwart, kort, gekruld haar en droeg een donkerblauwe spijkerbroek en witte schoenen. Verder droeg hij een donkerblauw sportjack met een witte band op de mouwen.

Verdachte twee zat achterop de scooter en is een lichtgetinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij heeft een mager postuur en is tussen de 1,65 en 1,70 meter lang. Hij had zwart, kort, gekruld haar en droeg een donkerblauw trainingspak, vermoedelijk van het merk Nike. Verder droeg hij sportschoenen.

De mannen reden op een zwarte scooter.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.