Redactie 112 0 reactie(s) do 22 oktober 2015, 17:16

Asociale 20-jarige Veenendaalse bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

VEENENDAAL – Woensdagavond 21 oktober is een 20-jarige Veendendaalse automobilst aangehouden na een achtervolging die begon in Veenendaal en eindigde in Ede.

De 20-jarige heeft zich schuldig gemaakt aan onverzekerd rijden, rijden met defect achterlicht, overschrijding van de snelheid bij wegwerkzaamheden met 43 km/u binnen de bebouwde kom, overschrijding van de maximum snelheid in de bebouwde kom met 43 km/u, hinderen van voetgangers bij een zebra door de zebra met hoge snelheid te passeren en het geruime tijd negeren van een stopteken.

De bestuurder krijgt naast een hoge boete voor alle verkeersovertredingen ook een educatieve maatregel gedrag opgelegd. Als de bestuurder deze cursus niet volgt of niet naar behoren volgt wordt zijn rijbewijs permanent ongeldig verklaard. Zijn rijbewijs is direct ingevorderd. De 20-jarige had zijn rijbewijs pas 5 maanden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.