Redactie algemeen 0 reactie(s) za 31 oktober 2015, 19:18

Brandweer Leersum eerste bij kringwedstrijden

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

ZEIST – Zaterdag 31 oktober werden in Zeist kringwedstrijden gehouden. De brandweer van Leersum eindigde daarbij bovenaan de lijst.

De ploegen kregen een ongevals melding aan de Blikkenburgerlaan in Zeist. De brandweer was samen met de ambulance en de politie onderweg naar een ongeval van een auto tegen een boom. Onderweg naar het incident was de OvD ( Officier van Dienst ) van de brandweer te water geraakt na een aanvaring met een fietser. In eerste instantie werd de fietser gewond overgedragen aan de politie en werd er contact gelegd met de OvD. Omdat de OvD veilig op het dak van de auto zat werd besloten de man te laten zitten en werd het eerste ongeval eerst behandeld.

 

Ter plaatse bleek er een auto tegen een boom aan gereden te zijn, de bestuurder was gewond en moest bevrijd worden door de brandweer. Nader onderzoek van de politie wees uit dat de auto betrokken was geweest van een plofkraak, zo moest men voorzichtig omgaan met sporen.

 

De uitslag:

1 Leersum

2 Woudenberg

3 Cothen-Langbroek

4 Elst

5 Werkhoven

6 Renswoude

7 Amerongen 

8 Veenendaal

9 Maarn

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.