Redactie 112 0 reactie(s) za 14 november 2015, 16:10

Meisje (17) van haar tas beroofd aan het Tarweveld

Laatste update: 1 jaar geleden

VEENENDAAL – Vrijdagavond 13 november is een 17-jarig meisje uit Veenendaal van haar tas beroofd aan het Tarweveld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste die avond rond 20.05 uur vanuit de richting van het winkelcentrum de Ellekoot naar het Tarweveld toen er vanuit tegengestelde richting twee jongens aan kwamen fietsen. Zij reden haar klem, bedreigden haar en één van hen pakte haar tas. Het meisje viel hierdoor op de grond. Het tweetal ging er vervolgens vandoor in de richting van de Prins Bernhardlaan en het centrum van Veenendaal.

Signalementen
Eén van de verdachten is rond de 15-16 jaar, heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang en heeft een slank postuur. Verder had hij een jas aan die reikte tot op zijn heupen en droeg hij een capuchon en een zwarte doek voor zijn mond. De andere verdachte is ook tussen de 15-16 jaar, is ongeveer 1.65 meter lang, heeft een gezet postuur, zwart haar en droeg een jas met een capuchon. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de beroving, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.