Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 november 2015, 16:03

Meisje (15) mishandeld in de buurt van station Veenendaal-West

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

VEENENDAAL – Maandagavond 9 november is een 15-jarige meisje mishandeld in de buurt van station Veenendaal-West aan Het Overslag. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zat die avond tussen 20.00 uur en 20.30 uur met een aantal vrienden bij het tunneltje aan de zijde van de parkeerplaats aan Het Overslag toen zij een conflict kreeg met een aantal jongeren. Plotseling gooide één van hen een zwaar voorwerp tegen haar hoofd. Deze jongen is daarna meteen weggerend. Het slachtoffer liep hierdoor letsel aan haar hoofd op en moest zich laten behandelen in het ziekenhuis. Van de verdachte is bekend dat hij die avond een zwarte trainingsbroek met oranje strepen droeg.

Bent u getuige geweest van de mishandeling, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.