Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 november 2015, 15:59

Veenendaler beroofd van zijn portemonnee

VEENENDAAL – Een 22-jarige Veenendaler is dinsdagavond 24 november op het fietspad achter ’t Kofschip onder bedreiging van iets wat op een vuurwapen leek beroofd van zijn portemonnee.

Het slachtoffer fietste omstreeks 18.40 uur in de richting van de Klipper. Ter hoogte van het bruggetje werd hij ingehaald door een andere fietser, die al enige tijd achter hem reed. De onbekende man pakte hem vast en dwong hem tot stoppen. Vervolgens haalde de onbekende iets wat op een vuurwapen leek tevoorschijn en bedreigde daarmee het slachtoffer. Deze gaf zijn portemonnee af. Kort daarop fietste iemand langs, mogelijk een vrouw. De verdachte fietste weg in de richting van De Klipper.

Signalement
De verdachte is een blanke man van ongeveer 28 tot 30 jaar oud. Hij is 1.90 tot 2.00 meter lang en heeft een mager postuur. Hij was geheel in het zwart gekleed, met een glimmende zwarte jas, en droeg zwarte schoenen. Verder droeg hij een effen zwarte baseballpet. Hij sprak Nederlands zonder accent.

Getuigen
De politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben die kan leiden tot de oplossing van dit misdrijf wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Veenendaal via 0900 – 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800 – 7000 of meldmisdaad.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons