Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) di 01 december 2015, 0:43

Twee gewonden bij ernstig ongeval in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:50 uur

RENSWOUDE – Maandagochtend 30 november raakte een 49-jarige man uit Renswoude ernstig gewond na een verkeersongeval aan de Hopeseweg.

Rond 11.40 uur reed de bestuurder over de Hopeseweg toen de auto in de slip raakte. Vervolgens reed de auto aan de linkerzijde van de weg tegen een boom aan. De wagen draaide één keer om zijn as en kwam tot stilstand op de rijbaan. De bestuurder werd met ernstig hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bijrijder, een 17-jarige jongen uit Ederveen, werd ook per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er werden twee traumahelikopters opgeroepen, waarvan er eentje weer werd geannuleerd. Ook de brandweer van Scherpenzeel was ter plaatse om hulp te verlenen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.