Redactie 112 0 reactie(s) do 03 december 2015, 16:16

Veenendaler opgepakt na vondst stroomstootwapen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

WAGENINGEN – Een stroomstootwapen en drugs. Die vondst deden agenten woensdagavond bij een routinecontrole op het Olympiaplein. Een 23-jarige man uit Andelst en een 35-jarige Veenendaler werden daarbij aangehouden.

Het duo reed die avond omstreeks 22.00 uur in een auto waarvan de voorste kentekenplaat ontbrak. Toen de bestuurder daarover werd aangesproken bleek dat beide inzittenden bekende waren van de politie, onder meer op het gebied van verdovende middelen. Bij verder controle vonden agenten een stroomstootwapen. Ook werden diverse artikelen gevonden die duiden op gebruik van verdovende middelen. Uiteindelijk troffen agenten ook enkele pillen en diverse bankpassen en een identiteitsbewijs die niet op naam van het duo stonden. Beide mannen zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.