Redactie 112 0 reactie(s) do 17 december 2015, 15:40

Inbrekers Passage Corridor gaan er op scooter vandoor

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

VEENENDAAL – De politie Veenendaal is op zoek naar de daders van een inbraak bij een juwelier in winkelcentrum Passage Corridor op 16 december.

Woensdag 16 december om 18.30 uur kreeg de politie de melding van een inbraak in een winkel in winkelcentrum Passage Corridor in Veenendaal. Getuigen meldden dat twee mannen op een scooter waren weggereden. De politie zocht in de omgeving, maar trof de verdachten niet meer aan. De inbrekers hadden behoorlijke schade aan het pand veroorzaakt aan de toegangsdeur en de ruiten.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar twee personen op een scooter. Één van hen had een rode sjaal voor zijn gezicht. De andere droeg een zwarte broek en een blauwe jas met capuchon. Zij hadden twee shopper tassen bij zich en reden met hoge snelheid van de Passage Corridor via de Tuinstraat en de Brouwersgracht in de richting van de Raadhuisstraat.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie, neem dan contact op met de politie Veenendaal via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en www.betecom.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.