Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 december 2015, 16:17

Automobilist slaat op de vlucht bij zien politie

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

VEENENDAAL – De politie is een onderzoek gestart naar de betrokkenheid van drie verdachten bij drugshandel.

Zaterdagavond 19 december omstreeks 21.30 uur wilden agenten van de politie Veenendaal een auto controleren welke zich verdacht ophield in de Raadhuisstraat. Bij het zien van de politie sloeg de automobilist op de vlucht. Een van de inzittenden sprong daarbij uit de auto en vluchtte te voet met een aantal plastic tassen in de richting van de Grote beer. Op de Pollux kon hij worden aangehouden. De auto werd leeg aangetroffen op de Waterman. Alerte getuigen hadden de vluchtrichting en een goed signalement van de twee inzittenden doorgeven. Deze konden daardoor even later in de omgeving aangehouden worden. De politie heeft uitgebreid gezocht langs de vluchtrichting en diverse plastic zakken met hennep aangetroffen. De auto is in beslag genomen en zal worden onderzocht.

De verdachten zijn een 21-jarige man uit Veenendaal, een 28-jarige man en een 36-jarige man uit Duitsland. Mogelijke getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie, worden gevraagd of zij contact willen zoeken met de politie. Dit kan met de recherche van de politie Veenendaal via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.