Redactie 112 0 reactie(s) di 05 januari 2016, 15:51

Beelden van overval telecom-winkel in bureau Hengeveld

VEENENDAAL – Woensdag 6 januari besteedt het regionale opsporingsprogramma bureau Hengeveld op RTV Utrecht aandacht aan een overval op een telecom-winkel aan huis aan de Debussystraat in Veenendaal. De twee eigenaren werden maandagavond 9 februari 2015 bestolen van meerdere mobiele telefoons.

Die avond overvielen rond 20.30 uur vermoedelijk vier jongemannen de winkel aan huis aan de Debussystraat. Ze dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en namen meerdere mobiele telefoons mee. Er raakte niemand gewond. De overval zou gepleegd zijn door vier jongemannen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. Allen zouden donker getint zijn en donkere kleding aan hebben. Ze waren vermoedelijk lopend.

De recherche startte direct een onderzoek. In dat onderzoek wordt de hulp van de kijker ingeschakeld en worden woensdag 6 januari beelden van de verdachten getoond. Heeft u nu al informatie die u met de recherche wilt delen? Dan kan dat door te bellen naar de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons