Redactie 112 0 reactie(s) do 07 januari 2016, 15:44

Bestuurder terreinwagen gezocht die 15-jarige jongen hielp

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

RHENEN – Woensdagmiddag 16 december werd een 15-jarige jongen geslagen en geschopt door een paar andere jongens. Hij kreeg hulp van een bestuurder van een terreinwagen. De politie is op zoek naar deze bestuurder.

Rond 16.00 uur liep de 15-jarige jongen uit Rhenen over de Oude Veensegrindweg in de richting van Rhenen. Twee jongens op een fiets haalden hem in en gooiden een flesje naar hem. Ze fietsten door en stopten verderop bij een ander groepje jongeren. De Rhenenaar liep langs het groepje en werd tegengehouden. Vervolgens werd hij meerdere malen geslagen en geschopt door jongeren uit de groep. Ze hielden op toen twee terreinwagens, mogelijk SUV’s, moesten stoppen omdat de jongeren op de weg stonden. Het slachtoffer vroeg aan één van de bestuurders of hij mee mocht rijden. Dit mocht en de jongen werd door de bestuurder thuis afgezet.

Bestuurder gezocht
De politie is een onderzoek gestart en vraagt de bestuurder van de terreinwagen zich te melden. Het zou gaan om een oudere man van rond de zestig jaar. De auto was zwart van kleur, met lederen bekleding en een metalen opstap. Hem en andere getuigen die meer informatie hebben over de openlijke geweldpleging, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Veenendaal via 0900-8844. Getuigen die anoniem willen reageren kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.