Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 januari 2016, 17:36

Getuigenoproep mishandeling en beroving 14-jarige jongen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

VEENENDAAL – Dinsdagavond 29 december is een 14-jarige jongen uit Veenendaal tussen 21.00 en 22.00 uur beroofd en mishandeld door in totaal drie jongens aan de Groeneveldselaan. De politie is op zoek naar getuigen die de vier jongeren hebben gezien bij ‘de surfvijver’ en mogelijk meer weten over de mishandeling/beroving.

Die avond had het slachtoffer via social media een afspraak met een onbekende jongen gemaakt om vuurwerk te verkopen. Op de afgesproken locatie gaf het slachtoffer de jongen het vuurwerk, maar deze wilde toen maar een deel van het bedrag betalen omdat hij nog meer wil vuurwerk wilde hebben. Toen het slachtoffer met de jongen op weg was om nog een pakket vuurwerk te halen, kwamen er plotseling twee andere onbekende jongens aan. Zij daagden het slachtoffer uit en vertrokken weer. Het slachtoffer gaf toen het vuurwerk aan de jongen met wie hij in eerste instantie had afgesproken, maar deze weigerde echter te betalen, beroofde hem en is weggefietst. Niet veel later kwamen de twee andere jongens er aan en werd hij door hen geslagen.

De politie onderzoekt de mishandeling/beroving en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.