Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 januari 2016, 21:50

Brandweer Ederveen druk met brandmeldingen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:51 uur

VEENENDAAL – Twee brandmeldingen hielden de brandweer van Ederveen maandagavond bezig. Rond 20:40 uur werd er brand gemeld aan de Bastion op het industrieterrein van Veenendaal. De brandweer was snel ter plaatse en kon na een onderzoek vast stellen dat het loos alarm betrof.

Tijdens het instappen kwam een tweede melding ditmaal van een schuurbrand aan de Dokter Hoolboomweg binnen in De Klomp. Tevens werd de brandweer van Ede Stadspoort ook opgeroepen. Ter plaatse betrof het een klein brandje in een open schuur. Een grasmaaier had vlam gevat, de brand werd bij toeval ontdekt door voorbijgangers, de hond in de kennel naast de brandende grasmaaier kwam met de schrik vrij.

112 De Klomp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in De Klomp lees je in onze categorie 112 Nieuws De Klomp. Alle 112 alarmeringen uit De Klomp kan je live volgen via 112 meldingen De Klomp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.