Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 maart 2016, 15:56

Drie Polen met lokfiets aan de haal

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

WAGENINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag zijn drie mannen met de Poolse nationaliteit van 27, 28 en 31 jaar aangehouden op de A12 tussen wageningen en Ede. Zij worden verdacht van diefstal en/of heling van een lokfiets. De fiets was in Wageningen weggenomen.

Surveillerende agenten kregen door dat een lokfiets bewoog en richting de A12 ging. De agenten zagen de auto rijden en lieten deze stoppen. Daar lag inderdaad de fiets achterin. De bestuurder zij dat hij die niet had gestolen maar de twee mannen die in de andere auto bij hem in de buurt reden wel. Hij werd in iedergeval aangehouden. De agenten gingen achter de andere auto aan en hielden deze op het viaduct bij Veenendaal/De Klomp staande. De inzittenden verklaarden al meteen dat zij de diefstal hadden gepleegd. Ook zij mochten mee naar het politiebureau. Het drietal werd ingesloten. Van één van de gebruikte auto’s was de technische staat zo slecht dat deze werd afgesleept voor technisch onderzoek. Het onderzoek wordt vandaag voortgezet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.