Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 maart 2016, 15:42

Vrachtwagen raakt van de weg op de Klompersteeg

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

DE KLOMP – Een vrachtwagen is vrijdagochtend op de Klompersteeg in De Klomp van de weg geraakt. Het voertuig belandde rond 11.00 uur over een slootje in een weiland. De 30-jarige chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

De vrachtwagen kwam uit de richting van Veenendaal en ter hoogte van de Heiveldweg kwam hij met zijn rechterwielen in de berm terecht. Omdat die door de regen erg drassig was geworden, was er vervolgens geen redden meer aan. De vrachtwagen schoot over de sloot en kwam in een weiland tot stilstand.

Bij het ongeval is de brandstoftank gescheurd waardoor vele liters diesel in de berm, in de sloot en in het weiland terecht zijn gekomen. Het waterschap komt ter plaatse om dat te reinigen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.