Redactie 112 0 reactie(s) za 05 maart 2016, 16:18

Bijzondere fietsen gestolen uit voortuin

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

VEENENDAAL – Tussen dinsdag 1 maart, omstreeks 19:00 uur en woensdag 2 maart, omstreeks 15:30 uur zijn er uit een voortuin gelegen aan de Van Maerlantstraat (West) 2 fietsen van het merk Mc Gregor weg genomen.

Het betreft een heren-en een damesfiets (zie afbeeldingen waar soortgelijke fietsen op staan.) De zadels van de weggenomen zijn bruin. De weggenomen herenfiets is gelijk aan de afbeelding. Op de weggenomen damesfiets zat ten tijde van de diefstal een transportrek.

Meest karakteristieke:
Het metalen plaatje tussen de stangen met de tekst: ‘ Mc GREGOR NEW YORK 1921’.

Weet u waar de fietsen nu zijn, bel dan met de politie via telefoonnummer 09008844 of met Meld Misdaad Anoniem (M)via 0800-7000.

Preventie
Fietsdiefstal heeft prioriteit bij de gemeente en de politie. Tijdens de surveillances worden o.a. dagelijks bestelauto’s/busjes aan de kant gezet en gecontroleerd. In het voorkomen van fietsdiefstal kan de eigenaar ook een belangrijke rol spelen door in ieder geval de fiets altijd met een 2e slot vast te zetten aan ‘de vaste wereld’ (fietsrek, lantaarnpaal, boom etc.). Ook het noteren van het framenummer en bijzonderheden van de fiets is belangrijk voor de opsporing van uw fiets. Maak ook een foto van uw fiets.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.