Redactie 112 0 reactie(s) ma 14 maart 2016, 14:50

Man overvallen in zijn woning aan de Griftdijk

MAARSBERGEN – In de nacht van zondag 13 op maandag 14 maart werd een man overvallen in zijn woning. De verdachten zijn gevlucht en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Rond 4.05 uur kwam een melding van een woningoverval aan de Griftdijk. Agenten gingen erheen en troffen de bewoner van het overvallen pand. Hij vertelde dat twee personen zijn woning binnen waren gekomen en hem hadden bedreigd, waarna de verdachten de woning doorzochten. Nadat de man was beroofd van onder meer zijn portemonnee en telefoon, verlieten de verdachten de woning en gingen ervandoor. Het slachtoffer schakelde een buurman in, waarna de politie werd gebeld.

Signalementen
De eerste verdachte is een man met een normaal postuur van ongeveer 1,75 meter lang. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent. Hij droeg donkere kleding en een bivakmuts. Het signalement van de tweede verdachte lijkt op dat van de eerste.

Iets gezien?
De politie verzoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben over de verdachten contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, dan kunt u dat doen via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons