Redactie 112 0 reactie(s) di 29 maart 2016, 17:16

Agent gewond bij aanhouding Veenendaler aan de Vollewens

Laatste update: 1 jaar geleden

VEENENDAAL – Zondagmiddag 27 maart heeft de politie een 45-jarige inwoner van Veenendaal aangehouden. Tijdens de aanhouding ging de man hevig in verzet, waardoor meerdere eenheden ter plaatse zijn geweest.

Agenten gingen na een melding ter plaatse bij een woning aan de Vollewens. Doordat de man ook gesignaleerd stond voor een onherroepelijk vonnis, wilde de agenten hem meenemen naar het politiebureau. Tijdens de aanhouding ging de man hevig in verzet en was daarbij ook gewelddadig tegen de politie. In de woning waren ook twee bekenden van de man aanwezig, twee mannelijke inwoners van Veenendaal van 34 en 43 jaar. Ook zij werden meegenomen naar het politiebureau, doordat ze de aanhouding van de 45-jarige man wilde belemmeren. Met hulp van meerdere dienstdoende agenten kon de verdachte uiteindelijk geboeid worden afgevoerd naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten.

Tijdens de aanhouding liep één agent verwondingen op aan haar arm. Tegen de man zijn meerdere aangiften gedaan van mishandeling en belediging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.