Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 april 2016, 15:31

Dronken bestuurder in gestolen auto na achtervolging aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

VEENENDAAL – Op dinsdagavond 12 april werd een 26-jarige man na een intensieve achtervolging aangehouden. Na onderzoek bleek dat hij in een gestolen auto reed en na een alcoholcontrole 230 UG/L blies.

Om 23.55 uur zagen agenten een auto op de rijbaan ter hoogte van de Grote Beer staan. De agenten besloten om in de richting van de auto te rijden, waarna de automobilist ineens wegreed in de richting van de Lorentzstraat. Hij werd even later met ontstoken verlichting en met hoge snelheid gezien op de Pollux. Agenten gaven de man een stopteken, die door hem werd genegeerd. Een achtervolging werd ingezet. De verdachte reed vervolgens over de Wolweg en raakte op de kruising met het Boompjesgoed en Raadhuisstraat, een paal, waardoor de auto forse beschadigingen opliep. De bestuurder reed vervolgens vanaf de Duivenwal in de richting van de Kerkewijk, waarna agenten besloten om de auto tot stilstand te brengen. Nadat de auto stilstond ging de verdachte er rennend vandoor in de richting van de Achterkerkstraat.

Aanhouding
Na een korte achtervolging kon de verdachte even later worden aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.