Redactie 112 0 reactie(s) do 14 april 2016, 6:42

Dronken Veenendaler steelt auto op zijn verjaardag

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

VEENENDAAL – In de nacht van dinsdag op woensdag 13 april is een 26-jarige Veenendaler na een achtervolging aangehouden. De achtervolging begon op de Pollux en via de Castor, Vijgendam, Kleine Beer, Schrijverspark, Wolweg, Duivenwal en eindigde op de Kerkewijk ter hoogte van theater De Lampegiet in een tuin behorende bij een woning gelegen aan de Achterkerkstraat.

Op de kruising Wolweg/Raadhuisstraat/Boompjesgoed raakte de bestuurder een paal waardoor de auto behoorlijk beschadigd raakte. Na de aanhouding bleek dat de auto waarin de verdachte reed was gestolen op de Lange Dreef en dat de bestuurder teveel alcohol had gedronken.

De eigenaar van de auto wist nog niet eens dat zijn auto gestolen was. De 26-jarige Veenendaler is een bekende van de politie.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.