Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 april 2016, 15:30

Man gewond na vechtpartij in sportkantine

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

VEENENDAAL – Op zaterdagavond 23 april werd een man aangehouden na een ruzie in een sportkantine. Een 33-jarige man liep ernstige verwondingen op.

Rond 19.25 uur kwam een melding van een vechtpartij in een sportkantine aan de Verlengde Sportlaan. Agenten gingen erheen en troffen het slachtoffer aan. Hij was door een andere man vermoedelijk met een glas tegen zijn gezicht geslagen. De verdachte, een 53-jarige man uit Veenendaal, was ook nog aanwezig in de kantine en kon direct worden aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer liep zwaar oogletsel op en werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.