Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 mei 2016, 15:32

Veenendaalse dieseldieven op heterdaad gepakt

Laatste update: 1 jaar geleden

MAURIK – De politie heeft dinsdagavond even over 22.00 uur drie mannen van 23, 24 en 25 jaar oud en afkomstig uit Veenendaal op de Tielseweg in Maurik aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van diesel. Het drietal had bij een tankstation aan de Homoetstraat in Maurik diesel gestolen en waren er vervolgens vandoor gegaan.

Bij de politie was een melding binnengekomen dat mannen met afgedekte gezichten camera’s met stokken aan het wegdraaien waren bij het tankstation. Daarna werd er met meerdere auto’s getankt. De politie ging met diverse eenheden naar de opgegeven locatie en trof daar geen auto’s meer aan. In de omgeving werd door agenten een auto aan de kant gezet waarin, naar later bleek de drie verdachten in zaten. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie trof ook nog een jerrycan in hun auto aan. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. Het onderzoek wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.