Redactie 112 0 reactie(s) zo 22 mei 2016, 7:25

Inbrekers opgepakt na woninginbraak in Veenendaal-West

Laatste update: 1 jaar geleden

VEENENDAAL – Op zaterdagavond 21 mei omstreeks 22:45 uur kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Vondellaan. Hierbij was een personenauto met hoge snelheid weggereden richting Renswoude.

Deze personenauto is later leeg aangetroffen. Agenten hadden het vermoeden dat de daders in de omgeving moesten zijn. Dankzij een goede samenwerking met de Landelijke Eenheid en een hondengeleider zijn uiteindelijk een 19-jarige en een 17-jarige Edenaar aangehouden.

De buit van de woninginbraak werd nog in de personenauto aangetroffen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.