Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 juni 2016, 15:59

Vrouwen bedreigd in woning Prins Bernhardlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

VEENENDAAL – Vrijdagavond 3 juni heeft de politie een man aan de Prins Bernhardlaan aangehouden op verdenking van bedreiging van een vrouw.

Gisteravond kreeg de politie rond 22.45 uur een melding dat er een conflict gaande was in een woning aan de Prins Bernhardlaan en dat er een man met een wapen was gezien. De politie ging naar de woning toe en toen agenten daar aankwamen, zagen zij plotseling twee vrouwen in paniek de woning uitlopen. Niet veel later kwam er ook een man naar buiten, het gaat om een 42-jarige Veenendaler. Hij is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Het is nog onduidelijk wat er zich in het huis heeft afgespeeld. De politie doet verder onderzoek. De twee vrouwen zijn opgevangen op het politiebureau.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.