Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juni 2016, 13:34

Tientallen auto’s opengebroken aan de Aletta Jacobslaan

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

VEENENDAAL – Maandagochtend 6 juni bleek dat er van enkele tientallen auto’s op de Aletta Jacobslaan en de Dassenlaan waren opengebroken en de airbags verwijderd. De recherche zoekt getuigen.

Rond 07.00 uur gingen agenten naar de Aletta Jacobslaan. Daar waren diverse personenauto’s opengebroken. Een ruit bleek ingeslagen waarna de airbags waren verwijderd. Ook op de Dassenlaan stonden auto’s waarvan de ruit was ingeslagen.

Uw tip!
De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Wie heeft er in de nacht van zondag 5 op maandag 6 juni iets gezien in de omgeving van de Aletta Jacobslaan en de Dassenlaan dat met de autokraken te maken heeft? Heeft u wellicht camerabeelden die bij het onderzoek kunnen helpen? Neemt u dan contact op met de politie in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.