Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 juni 2016, 15:57

Kom naar de Veiligheidsdag gemeente Utrechtse Heuvelrug

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

DOORN – Zaterdag 18 juni 2016 organiseert de gemeente Utrechtse Heuvelrug een Veiligheidsdag voor haar inwoners. Het publiek krijgt tussen 10.00 tot 16.00 uur op het Kerkplein en in het Cultuurhuis in Doorn te zien wat het werk van de verschillende hulpdiensten inhoudt en hoe zij onderling samenwerken. De toegang tot het evenement is gratis.

Op het Kerkplein staan diverse politievoertuigen opgesteld. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en de voertuigen van binnen en van buiten te bewonderen. De wijkagenten geven uitleg over veiligheid in uw buurt in een van de vele informatiestand in het Cultuurhuis. Ook vertellen zijn meer over Burgernet en geven zij u desgewenst preventie-advies om woning,- en auto-inbraak te voorkomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.