Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juni 2016, 15:43

Medewerker van bedrijf Raadhuisplein beroofd van dagopbrengst

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

VEENENDAAL – Op maandagmiddag 20 juni 2016 werd een medewerker van een bedrijf beroofd aan het Raadhuisplein in Veenendaal. De recherche zoekt getuigen.

De medewerker stond rond 15.00 uur op het punt de dagopbrengst van het bedrijf af te storten bij de bank, toen een onbekende man het geld uit zijn handen trok. Na een korte worsteling, waarbij de medewerker ten val kwam, ging de dader er vandoor met het geldbedrag. De medewerker zag dat de dader in een auto stapte, die er met hoge snelheid vandoor ging. De medewerker raakte lichtgewond.

Een politiemedewerker in vrije tijd schreef het kenteken van deze auto op. De auto bleek in juni gestolen te zijn in Wolfheze. Via een Burgernetbericht en een alerte Burgernetdeelnemer werd de auto later op de avond terug gevonden op een parkeerplaats aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. De dader(s) zijn niet aangetroffen.

De verdachte is een man met lichtgetinte huidskleur met een kaal hoofd en een ovaal gezicht. Hij droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant, een witte trui met een zwarte opdruk aan de voorkant en een grote capuchon. Verder had hij zwarte schoenen en zwarte handschoenen aan.

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en zoekt naar getuigen van deze beroving. Heeft u iets gezien wat met deze beroving te maken heeft, dan kunt u bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.