Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juni 2016, 16:45

Geldautomaat opgeblazen bij supermarkt in Leersum

LEERSUM – In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juni werd een geldautomaat in een supermarkt aan de Honingraat opgeblazen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 01.35 uur stopte een donkerkleurige auto met daarin drie personen op de parkeerplaats. Twee mannen stapten uit en vernielden een ruit van de supermarkt. De twee gingen naar binnen en kwamen direct weer buiten. Vervolgens was er een explosie waarmee een geldautomaat werd opgeblazen. De twee mannen gingen de supermarkt weer in en kwamen met buit naar buiten. Ze stapten in de auto waar de bestuurder in zat te wachten. Ze reden weg in de richting van Doorn.

Uw tip!

Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten en de Audi maar troffen dezen niet aan. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De mannen hadden allen capuchons op en reden in een donkerkleurige auto. Bent u getuige geweest en/of heeft u meer informatie over de daders en/of vluchtroute? Belt u dan met de recherche via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons