Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 30 juni 2016, 16:45

Geldautomaat opgeblazen bij supermarkt in Leersum

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:53 uur

LEERSUM – In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 juni werd een geldautomaat in een supermarkt aan de Honingraat opgeblazen. De recherche is op zoek naar getuigen.

Rond 01.35 uur stopte een donkerkleurige auto met daarin drie personen op de parkeerplaats. Twee mannen stapten uit en vernielden een ruit van de supermarkt. De twee gingen naar binnen en kwamen direct weer buiten. Vervolgens was er een explosie waarmee een geldautomaat werd opgeblazen. De twee mannen gingen de supermarkt weer in en kwamen met buit naar buiten. Ze stapten in de auto waar de bestuurder in zat te wachten. Ze reden weg in de richting van Doorn.

Uw tip!

Agenten zochten in de omgeving naar de verdachten en de Audi maar troffen dezen niet aan. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De mannen hadden allen capuchons op en reden in een donkerkleurige auto. Bent u getuige geweest en/of heeft u meer informatie over de daders en/of vluchtroute? Belt u dan met de recherche via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Leersum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Leersum lees je in onze categorie 112 Nieuws Leersum. Alle 112 alarmeringen uit Leersum kan je live volgen via 112 meldingen Leersum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.