Redactie 112 0 reactie(s) do 07 juli 2016, 16:25

Controle op de Van Essenlaan na klachten

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

VEENENDAAL – Op dinsdag 5 juli tussen 08:00 en 08:45 heeft een controle plaats gevonden op de Van Essenlaan ter hoogte van de oversteekplaats voor de voetgangers en fietsers. .

De controle vond plaats naar aanleiding van de diverse klachten van bewoners uit de wijk dat er te hard wordt gereden en geen voorrang wordt verleend. Zaterdag 2 juli had er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobilist.

Naar schatting passeerden 80 auto’s deze locatie. Er heeft een controle plaats gevonden met behulp van een lasergun. Hierbij hield het grootste gedeelte zich aan de snelheidslimiet.

Daarnaast werd geconstateerd dat een groot gedeelte van de kinderen in een auto niet op de voorgeschreven wijze werden vervoerd. Tevens één maal een overtreding geconstateerd met betrekking tot het niet verlenen van voorrang.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.