Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 juli 2016, 16:46

Poging tot inbraak in woning aan De Tinneweide

Laatst bijgewerkt: zondag 16:53 uur

VEENENDAAL – In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juli probeerden twee mannen in te breken in een woning aan De Tinneweide. Eén van hen kon worden aangehouden.

Rond 02.20 uur snelden agenten zich naar de woning na een melding dat er ingebroken zou worden. Twee jongens sprongen op een scooter en gingen ervandoor. Agenten zetten de achtervolging in en ter hoogte van de Boompjesgoed sprong één van hen van de scooter en rende weg. Hij, 19 jaar uit Veenendaal, kwam niet ver want een agent haalde hem in en hield hem aan. In de woning was geprobeerd in te breken. De verdachte zit vast, een nader onderzoek is ingesteld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.