Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 juli 2016, 16:46

Poging tot inbraak in woning aan De Tinneweide

Laatste update: 22 aug 2021 16:53 uur

VEENENDAAL – In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juli probeerden twee mannen in te breken in een woning aan De Tinneweide. Eén van hen kon worden aangehouden.

Rond 02.20 uur snelden agenten zich naar de woning na een melding dat er ingebroken zou worden. Twee jongens sprongen op een scooter en gingen ervandoor. Agenten zetten de achtervolging in en ter hoogte van de Boompjesgoed sprong één van hen van de scooter en rende weg. Hij, 19 jaar uit Veenendaal, kwam niet ver want een agent haalde hem in en hield hem aan. In de woning was geprobeerd in te breken. De verdachte zit vast, een nader onderzoek is ingesteld.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons