Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 16:14

Man beroofd van dagopbrengst, wie herkent de dader?

VEENENDAAL – Maandag 20 juni gaat de medewerker rond 15.00 uur naar de Rabobank aan het Raadhuisplein in Veenendaal. Er staat een bruine Volkswagen Polo vlakbij de automaat. Op bewakingsbeelden is te zien dat er een man uit de auto stapt. De man pakt de enveloppe van het slachtoffer vast, op het moment dat die hem in de automaat wil doen. Er ontstaat een worsteling. Dan moet medewerker toch loslaten. De overvaller stapt met de enveloppe in de auto en de auto rijdt weg. 

Gestolen auto
Toevallig is er een agent in de buurt die niet in functie is maar wel het kenteken opschrijft. De auto blijkt gestolen in het Gelderse Wolfheze. De auto wordt die maandagavond teruggevonden in Veenendaal, op een parkeerplaats aan het Pampagras. Dat is de parkeerplaats aan de achterkant van het verzorgingshuis aan de Prins Bernhardlaan. De politie spreekt graag met mensen die gezien hebben dat de auto daar werd geparkeerd. 

Signalement overvaller

  • man met getint uiterlijk
  • bovenop kaal, zijkanten zeer kort geschoren zwart haar
  • zwarte snor
  • ovaal gezicht
  • droeg een zwarte trainingsbroek met witte strepen
  • droeg een witte trui met een capuchon met op de bovenarm een zwarte opdruk met in witte letters de tekst PARIS
  • droeg zwarte handschoenen

Vragen

Herkent u de man, bel dan gratis de opsporingstiplijn. Bel ook als u getuige was van de overval en nog niet met de politie heeft gesproken. Informatie over het parkeren van de VW Polo aan het Pampagras in Veenendaal is ook welkom. Kortom, geef al uw informatie door via de gratis opsporingstiplijn: 0800 – 6070. Anoniem melden kan ook, bij  Meld Misdaad Anoniem: via 0800 – 7000.

Deel dit artikel

Video

https://www.youtube.com/watch?v=gfvehWHXG8c

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons