Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 juli 2016, 16:13

Veenendaalse (65) van tas beroofd

Laatste update: 22 aug 2021 16:53 uur

VEENENDAAL – De politie heeft maandag 18 juli een aangifte opgenomen van een tasdiefstal die op vrijdag 15 juli werd gepleegd op de Adriaen van Ostadelaan.

Rond 11.30 uur fietste een 65-jarige inwoonster van Veenendaal over de Adriaen van Ostadelaan in de richting van de kruising met de Jan Steenlaan. Zij had haar boodschappentas in een mand aan het stuur geplaatst. Kort voor de kruising hoort de vrouw dat haar van achteren een scooter naderde. Op het moment dat de bestuurder van de scooter haar aan de linkerzijde passeerde, trok hij de tas uit het mandje en sloeg hij rechtsaf in de richting van de Jan Steenlaan.

Van de verdachte is het navolgende signalement bekend :

  • Stevig postuur en een grijs met wit baseball petje.

Politie zoekt belangrijke getuige

De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar een specifieke getuige. Deze persoon zat te lunchen in het plantsoen en was mogelijk in die omgeving aan het werk. Hij heeft nog gesproken met het slachtoffer maar helaas zijn gegevens van deze getuige niet bij de politie bekend. De politie sluit niet uit dat deze man (blank/ circa 45 jr. oud en gekleed in een blauwe polo en zwarte werkbroek), maar mogelijk ook anderen, een goed signalement kunnen geven van de verdachte en meer kunnen vertellen over zijn vervoermiddel en/of rijrichting. Mocht u zich hierin herkennen, dan wordt u verzocht te bellen met de politie Veenendaal via 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons