Logo 112Veenendaal

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 juli 2016, 17:17

Veenendaalse inbrekers opgepakt bij woning aan de Kerkewijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:53 uur

VEENENDAAL – Bij een woninginbraak, in de nacht van zondag 24 op maandag 25 juli, aan de Kerkewijk, heeft de politie twee verdachten aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van de derde verdachte.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij een woning aan de Kerkewijk. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar drie personen aan. Zij werden staande gehouden waarna ze werden gecontroleerd. Agenten gingen terug naar de woning voor verder onderzoek waar ze in de bosjes inbrekerswerktuigen en goederen aantroffen die vermoedelijk van een woninginbraak afkomstig waren. Er werd direct een zoekactie gestart naar de mannen die eerder werden gecontroleerd. Een 19-jarige inwoner van Veenendaal kon direct worden aangehouden. De tweede verdachte, een 19-jarige inwoner van Veenendaal, werd op dinsdag 26 juli aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.