Redactie 112 0 reactie(s) di 23 augustus 2016, 15:35

Jongens op de Nordenheem onder bedreiging van mes beroofd

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

VEENENDAAL – In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus werden twee jongens op de Nordenheem onder bedreiging van een mes beroofd. De recherche zoekt getuigen.

Rond 00.45 uur liepen de twee vrienden uit Veenendaal, 15 en 16 jaar oud, op de Nordenheem. Toen ze ter hoogte van het Ontmoetingshuis waren, hoorden ze ineens twee jongens achter hen aanlopen. Eén van de jongens pakte de 15-jarige vast en bedreigde hem met een mes. Het slachtoffer moest op de grond gaan liggen. Nadat hij dit gedaan had, moest hij weer gaan staan. Hierop werd hij door de verdachte gefouilleerd. De Veenendaler had alleen wat geld bij hem wat de verdachte afpakte. Zijn vriend werd ondertussen aan de praat gehouden door de andere verdachte. De twee verdachten renden vervolgens weg over het fietspad bij de Spiesheem in de richting van de Essenlaan.

Signalementen
De verdachte met het mes heeft een licht getinte huidskleur, is tussen de 17 en 20 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.85 meter lang. Hij heeft zwart haar en droeg een grijskleurige spijkerbroek met scheurtjes in de stof en witte schoenen. De tweede verdachte heeft ook een licht getinte huidskleur, is tussen de 17 en 20 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft zwart haar dat opgeschoren is, droeg een grijze jas of vest van het merk Stone Island en zwarte schoenen met donkere blokjes.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien van de beroving? Herkent u de verdachten aan de hand van het signalement? Weet u in welke richting zij na de Essenlaan zijn gevlucht? Heeft u andere informatie dat het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Veenendaal

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Veenendaal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.